Mirdatod Ibăneşti

Mirdatod Ibăneşti

Producători și artizani locali


Address

Str. Principala, nr. 273, Ibanesti, Romania, 547329

Despre

Societatea SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna Ibănesti, județul Mureş, iar ca aşezare geografică, societatea este situată în zona montană a judeţului Mureş, la poalele Munţilor Gurghiu. Zona geografică deosebită, condiţiile de climă şi relieful montan, flora bogată şi specifică, oferă caracteristici speciale laptelui materie primă şi implicit produselor lactate obţinute prin prelucrarea acestuia.

Societatea are ca domeniu de activitate colectarea laptelui materie primă şi obţinerea de produse lactate. Personalul angajat, la toate nivelele de producţie este în număr de peste 100 de persoane, fiind calificat pe acest segment al producţiei, urmându-se permanent cursuri de calificare şi perfecţionare.
Produsele noastre

Sortimentele obţinute în cadrul societăţii sunt în număr de 39, cuprinzând următoarele sortimente/clase de produse: caşcaval, telemea, brânză burduf, urdă, smântână, brânză de vaci, brânză topită, rulade afumate cu condimente, ruladă cu urdă şi mărar, unt.

"Telemeaua de Ibănești" a devenit primul produs românesc inclus în registrul european al produselor cu "denumire de origine protejată" (DOP).

Precizăm faptul că unitatea are capacitate de producţie mare, procesând o cantitate de 35.000 litri lapte/zilnic. O mare parte din produsele noastre (sortimentele de Caşcaval Calup şi Triunghiular) sunt atestate de către Ministerul Agriculturii, iar sortimentul Telemea de Ibăneşti, are atestatul DOP (Produs de origine protejată) la nivel naţional, aşteptand şi aprobarea CE.

Produse de Ibăneşti, le guşti şi nu te mai opreşti!

Photo Gallery

Alte sugestii

Ferma Apicola Albinuza

Producători și artizani locali

Săpun natural Gabrielle

Producători și artizani locali

Alexandrina Biriș

Producători și artizani locali

Szasz Friderich

Producători și artizani locali

Simon Jozsef

Producători și artizani locali