ALPINA SHOE PRODUCTION

ALPINA SHOE PRODUCTION


Program

Închis
Vezi programul

Address

str. Ierbus, nr. 10, Reghin, Romania, 545300

Despre

Compania a fost fondata in anul 1959 in orasul Reghin, sub numele de IPM Sport, in acea perioada fiind specializata in incaltamintea sport.In anul 1991 compania intra intr-o etapa de transformare si Alpina incepe sa fie numele sub care compania este cunoscuta in domeniu, pana in prezent.

Incepand din anul 1998, devine parte a grupului Modapel Group BV, o companie multinationala olandeza care activeaza de doua generatii in industria incaltamintei.

Alpina Shoe Production are o experienta vasta in dezvoltare produs si manufactura. Fabrica produce modelele proprii (RAVALLE, HINSON, OMNIO), incaltaminte fashion femei si barbati pentru anumite marci private europene si deasemenea contracte de manufactura pentru branduri recunoscute international precum ZARA, ALDO si DEICHMANN.

De-a lungul anilor, fabrica a dobandit expertiza in procesele de dezvoltare si de productie astfel ca a avut in portofoliu si incaltaminte sport pentru brand-uri precum PUMA si DECATHLON, in timp ce ghetele pentru patinele de performanta VIKING sunt inca produse in Reghin – de mai bine de 40 de ani!

In prezent compania are un portofoliu larg de produse pentru femei si barbati, de la incaltaminte de Performanta si Casual, la Sport Casual si Fashion. In 4 pana la 6 sezoane, echipa de Dezvoltare & Design acorda atentie deosebita la trendul si preferintele pietei, aducand colectii noi si unice in liniile de Productie.

Fabrica produce anual aproape 1 milion de perechi de incaltaminte. In fiecare zi, 600 de angajati sunt implicati direct sau indirect in a oferi clientilor 4.000 de perechi de incaltaminte. Productia de incaltaminte este un mestesug traditional completat prin integrarea unor tehnologii noi printr-un program consistent de investitii al companiei.

Oferta de produse pentru piata Fashion inseamna raspuns prompt la tendinte si un grad inalt de flexibilitate. Ne bazam in cea mai mare masura pe propriile capacitati de productie, dar si pe parteneri producatori care ne furnizeaza produse in baza specificatiilor si sub supervizarea noastra. Acestea ne fac un partener de incredere care asigura produse de inalta calitate si un raspuns prompt la cerintele pietei si ale clientilor.

Alte sugestii

Bere Secera

Companie locală

Cabinet Individual de Avocatură Sorin Sabău

Companie locală

Reparații mașini de spălat Țîntar & Co.

Companie locală

Grafis Art

Companie locală

Pavio Windows & Doors SRL

Companie locală