Parc Restaurant

Parc Restaurant


Program

Deschis
Vezi programul

Address

str. Parcul Tineretului, nr.1, Reghin, Romania, 545300

Despre

Într-o ambianță deosebită, cu preparate culinare de excepție și servire profesională, RESTAURANTUL PARC vă pune la dispoziție o sală cu o capacitate de 300 de locuri pentru organizarea de nunți, botezuri, mese festive, aniversări, conferințe, concerte şi alte evenimente private.

Restaurantul este situat în Parcul Tineretului din Reghin, într-o zonă liniștită, plină de verdeață, copaci și flori şi beneficiază de parcare. În anul 2011 a fost extins și renovat în totalitate (sală, grup sanitar, bucătărie). Personalul calificat vă stă la dispoziție pentru a satisface cele mai exigente cereri.

Dorim să vă fim alături în organizarea tuturor evenimentelor importante din viața dumneavoastră. Ambianța plăcută a restaurantului, personalul profesionist, savoarea specialităților vor transforma evenimentele dumneavoastră în clipe de neuitat. Mai mult, în cazul în care plănuiţi o petrecere mai aparte vă stăm la dispoziție pentru a organiza inclusiv NUNȚI DE NOAPTE.

Toate acestea includ MENIURI BOGATE la PREŢURI FĂRĂ CONCURENŢĂ, atât pentru un prânz din timpul unei săptămâni solicitante, pentru ieşirile de la sfârşitul săptămânii, cât şi pentru evenimentele organizate.

În plus, TERASA PARC, cu o capacitate de 150 de locuri, vă asteaptă să vă relaxați în aer liber, savurând delicioasele preparate de bucătărie alături de un sortiment bogat de bere rece, băuturi alcoolice, cafea și răcoritoare. Aici puteți viziona evenimente sportive și nu numai, pe un ecran proiector de înaltă calitate, alături de toţi prietenii dumneavoastră, departe de agitaţie şi căldura dogoritoare din timpul verii.

Photo Gallery

Alte sugestii

Restaurant Magnolia

Restaurant

Restaurant Magnolia

Restaurant

AROMA Wedding Garden

Restaurant

Restaurant Paulys

Restaurant

White Salon

Restaurant