Lucrări de reparații și întreținere executate în regie proprie


În această primăvară, în Municipiul Reghin au fost executate, în regie proprie, o serie de lucrări de reparații și întreținere.
Pentru siguranța pietonilor a fost reamenajată trecerea de pietoni de la intersecția Str. Terasei cu Str. Mihai Viteazu.
Au fost refăcute trotuarele la Grădinița nr. 2 situată pe Str. George Coșbuc și Grădinița de pe Str. Toamnei, dar și cele de pe Str. Pădurii, Str. Cardinal Todea și Str. Zorilor, iar curtea Școlii nr. 4 din Apalina a fost reparată cu mixtură asfaltică.
La zidul de protecție de pe Str. Sării s-au efectuat lucrări de reparație și au fost înlocuite 11 segmente de lanțuri lipsă. De asemenea lucrări a beneficiat și zidul de sprijin de pe Str. Verzei, alături de lucrări de consolidare a șanțului de scurgere a apei pluviale.
S-au reparat zonele degradate pe carosabil precum și căile de acces la proprietăți pe Str. Carpați și Str. Trandafirilor, iar parcarea din zona Bisericii Sf. Ioan Botezătorul de pe Str. Ierbuș a fost renovată.
În Piața Mică au fost realizate lucrări de curățare și betonare a șanțului și reparații cu mixtură asfaltică a platformei și a parcării.
Deoarece protecția mediului este un obiectiv de interes public major, pentru protecția sănătății reghinenilor și pentru evitarea împrăștierii deșeurilor, dar și pentru aspectul vizual, peisagistic, au fost asfaltate platformele necesare pentru depozitarea deșeurilor în Cartierul Iernuțeni, pe Str. Pomilor și au fost confecționate garduri de protecție pentru acestea și pentru platformele de pe Str. Livezilor. De asemenea, în Cartierul Rodnei a fost asfaltată platforma de depozitare a deșeurilor, iar scurgerea de apă pluvială a fost refăcută.

Alte sugestii

Dezbatere publică - Legea Pensiilor 2018
Municipiul Reghin Premiat la Gala Administratie.ro
Termen scadent pentru plata taxelor și impozitelor locale
COLECTAREA SELECTIVĂ A DEȘEURILOR ESTE OBLIGATORIE!
Comunicat sistare apă