KASTAMONU ROMANIA

KASTAMONU ROMANIA


Address

Strada Ierbusului Nr. 37, Reghinul, Romania, 545300

Despre

Kastamonu Romania este rezultatul de success al unui plan de investiții impresionant atât din punct de vedere financiar, cât și tehnic și uman. Parte a Hayat Holding, compania Kastamonu Entegre, cel mai mare trust turcesc din industria lemnului și unul dintre jucătorii de top din domeniu la nivel mondial, a preluat 98 % din acțiunile Prolemn în anul 1998, iar de atunci a inclus compania într-un amplu proces de diversificare și modernizare a producției.

După 14 ani de investiții continue, la Reghin funcționează o platformă industrială de prelucrare a lemnului, modernă și complexă, formată din 2 unități de producție distincte, în care lucrează peste 800 de angajați. Trecerea de la numele de Prolemn la Kastamonu Romania, începând cu luna aprilie 2012, a dorit să marcheze alienierea și integrarea completă a firmei la identitatea de grup a Kastamonu.

Kastamonu Romania este unul dintre cei mai mari producători de fețe de uși (panouri din HDF pentru uși celulare), producția anuală acoperind aproximativ 10% din cererea globală a acestei piețe. Odată cu punerea în funcțiune a noii fabrici de PAL, rezultatul unei investiții de 150 milioane euro, Kastamonu Romania se va poziționa de asemenea printre cele mai importante companii producătoare de PAL brut și melaminat din regiune.

Kastamonu Romania își propune să ofere atât clienților interni, cât și celor de export, produse într-o gamă variată, la calitatea impusă de standardele și normele internationale, la prețuri și termene de livrare corecte, ferme și adaptate cerințelor individuale.

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Bere Secera

Companie locală

Cabinet Individual de Avocatură Sorin Sabău

Companie locală

Reparații mașini de spălat Țîntar & Co.

Companie locală

Grafis Art

Companie locală

Pavio Windows & Doors SRL

Companie locală