INVESTIŢIE ÎN REŢELELE DE APĂ POTABILĂ DIN REGHIN


19.02.2019

Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin informează locuitorii că, începând cu data de 18.02.2019, au demarat lucrările de reabilitare şi extindere a sistemului de distribuţie apă potabilă pe patru străzi din municipiul Reghin.

Este vorba de străzile Toamnei, Sării, Verii şi Rândunelelor. Această investiţie, în valoare de peste 325 de mii de lei, va contribui la creşterea calităţii serviciilor de alimentare cu apă potabilă, prin reabilitarea unor reţele uzate fizic din zone în care au apărut frecvent avarii în ultimii ani.

Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin vă aduce la cunoştinţă că, pe perioada de execuţie a lucrărilor, în zonele menţionate, circulaţia se va desfăşura cu anumite restricţii.

Din păcate, orice proiect de investiţie în infrastructură de asemenea dimensiuni creează inconveniente pe termen scurt în viaţa de zi cu zi a comunităţii. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că vom face toate demersurile pentru ca durata şi impactul lor asupra dumneavoastră să fie minime. Compania AQUASERV face apel la dumneavoastră pentru acceptarea unui disconfort temporar, în beneficiul unei infrastructuri moderne şi a unor servicii de alimentare cu apă potabilă de calitate.

PREZENTARE PROIECT
Reabilitare şi extindere sistem de distribuţie apă potabilă str. Toamnei, Sării, Verii şi Rândunelelor - municipiul Reghin
• Valoarea lucrarilor - 326.194,68 lei.
• Durata de executie a lucrărilor - 12 luni.

Alte sugestii

Se închid piața de joi și piața săptămânală de vechituri din 15.10.2020
Computerul Tomograf de la Spitalul Municipal din Reghin a fost inaugurat
Lucrări de asfaltare pe strada Călărașilor
Municipiul Reghin va efectua în perioada următoare acţiunea de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al municipiului.
Primăria Reghin a dat startul campaniei de consultare a cetăţenilor privind elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Reghin 2021-2027