Informare consumatori - Reghin


Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, în data de 24.11.2018, din cauza unor repetate căderi de tensiune pe reţeaua electrică care alimentează Uzina de apă Reghin, care au avut ca şi efect oprirea staţiilor de pompare, nu se va putea furniza apă potabilă la parametrii tehnici normali, partial, în Municipiul Reghin.

Întreruperea alimentării cu energie electrică a cauzat scăderea presiunii în reţeaua de distribuţie, iar la reluarea alimentării cu apă în regim normal, în unele zone, la robinete va curge apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. În aceste cazuri recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Alte sugestii

Se închid piața de joi și piața săptămânală de vechituri din 15.10.2020
Computerul Tomograf de la Spitalul Municipal din Reghin a fost inaugurat
Lucrări de asfaltare pe strada Călărașilor
Municipiul Reghin va efectua în perioada următoare acţiunea de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al municipiului.
Primăria Reghin a dat startul campaniei de consultare a cetăţenilor privind elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Reghin 2021-2027