Acțiune de dezinsecție aeriană


Municipiul Reghin va efectua miercuri, 14 august 2019, începând cu ora 05.00, un tratament contra căpușelor și populației larvare și adulte de țânțari, prin pulverizare aeriană (aviotratament).
Acțiunea are ca scop reducerea densității insectelor și se desfășoară respectând normele sanitare specifice. Produsele folosite în acţiune au ca substanța activă deltamethrin, sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt dăunătoare sănătății oamenilor și animalelor.
Pentru eficiența procesului, recomandăm cetăţenilor, asociaţiilor de locatari /proprietari și agenţilor economici de pe raza municipiului să efectueze în aceeași perioada de timp operaţiunile de dezinsecție în gospodăriile proprii, clădiri, subsolul blocurilor, etc.
Avertizăm apicultorii să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor.
În funcție de condiţiile meteorologice, perioada de execuție a tratamentelor poate fi decalată sau prelungită.

Alte sugestii

Se închid piața de joi și piața săptămânală de vechituri din 15.10.2020
Computerul Tomograf de la Spitalul Municipal din Reghin a fost inaugurat
Lucrări de asfaltare pe strada Călărașilor
Municipiul Reghin va efectua în perioada următoare acţiunea de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al municipiului.
Primăria Reghin a dat startul campaniei de consultare a cetăţenilor privind elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Reghin 2021-2027