Închiderea  parcurilor și a locurilor de joacă

Închiderea parcurilor și a locurilor de joacă


Având în vedere situația existentă la nivel național și necesitatea instituirii unor măsuri pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus COVID - 19 pe teritoriul Municipiului Reghin cât și prevederile Decretului nr. 195 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și ale Ordonanței Militare nr. 2 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 este interzisă petrecerea timpului în spațiile de joacă special amenajate, precum și promenada în parcuri, FIIND admisă doar traversarea acestora.
Măsura închiderii parcurilor și a locurilor de joacă, luată astăzi în Comitetul Local pentru Situații de Urgență, va rămâne valabilă pe întreaga perioadă în care România se va afla în stare de urgență.

Similar Suggestions

Se închid piața de joi și piața săptămânală de vechituri din 15.10.2020
Computerul Tomograf de la Spitalul Municipal din Reghin a fost inaugurat
Lucrări de asfaltare pe strada Călărașilor
Municipiul Reghin va efectua în perioada următoare acţiunea de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al municipiului.
Primăria Reghin a dat startul campaniei de consultare a cetăţenilor privind elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Reghin 2021-2027