Continuă distribuirea gelului dezinfectant către președinții asociațiilor de proprietari.

Continuă distribuirea gelului dezinfectant către președinții asociațiilor de proprietari.


Astăzi, 21.04.2020, am distribuit cea de-a doua tranșă de gel dezinfectant, președinților asociațiilor de proprietari. Cantitatea distribuită astăzi acoperă necesarul de dezinfectant pentru toate scările de bloc din municipiul Reghin pentru o perioadă de aproximativ 2 luni de zile. Acum două săptămâni s-au distribuit în același timp cu gelul dezinfectant și dispenserele achiziționate de autoritatea locală, aparate care au fost montate prin grija președinților de asociații, în fiecare scară de bloc. La unele blocuri însă, acestea au fost deteriorate iar la altele, din păcate, furate. Facem apel la șefii de scară să discute cu președinții asociațiilor de proprietari pentru a găsi o soluție pentru a achiziționa alte aparate, acolo unde este cazul, pentru ca locatarii să poată folosi gelul dezinfectant în continuare.
Mulțumim tuturor pentru implicare. Sănătate!

Similar Suggestions

Se închid piața de joi și piața săptămânală de vechituri din 15.10.2020
Computerul Tomograf de la Spitalul Municipal din Reghin a fost inaugurat
Lucrări de asfaltare pe strada Călărașilor
Municipiul Reghin va efectua în perioada următoare acţiunea de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al municipiului.
Primăria Reghin a dat startul campaniei de consultare a cetăţenilor privind elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Reghin 2021-2027